IBLAND KAN VERKLIGHETEN ÖVETRÄFFA FANTASIN.
NU KAN DU KOMMA TÄTT INPÅ EN FANTASTISK VÄRLD
AV HISTORISKA GÅTOR, VETENSKAPLIGA GENOMBROTT, AVLÄGSNA GALAXER,
KROPPENS MYSTERIER OCH NATURENS KRAFTER.

  • DOCMA är strömningstjänsten för de nyfikna och vetgiriga. Så om du vill ha underhållning som samtidigt utmanar, eller om du bara älskar att suga i dig ny kunskap, har du hamnat helt rätt.
  • I DOCMA hittar du de starkasta dokumentärfilmerna om historia, teknik, rymden, medicin och natur, särskilt utvalda av experter från Illustrerad Vetenskap och VÄRLDENS HISTORIA.
  • Som medlem har du alltid tillgång till minst trettio kvalitetsdokumentärer, och när filmen är slut kan du dyka djupare ner i ämnena med en uppsjö av djuplodande bakgrundsartiklar. Varje vecka tillfogas en ny dokumentär till samlingen, så att du alltid har tillgång till massor av underhållning med substans.
  • Du kan strömma DOCMA på alla slags enheter och ansluta upp till fem enheter, så att du kan dela upplevelsen med släkt och vänner. Alla artiklar och undertexter är tillgängliga på svenska, danska, norska och finska.

Nyfiken! Då kan du börja med att pröva DOCMA gratis i fjorton dagar och se om det är något för dig. Registrera dig nu. Registrera dig nu.